فاضلاب صنایع غذایی
توسعه اقتصادی و صنعتی، رشد جمعیت و بالا رفتن سطح رفاه عمومی، افت کمی و کیفی منابع آب را در پی داشته و مدیریت آن را روز به روز پیچیده تر کرده است. رشد سریع صنایع تولیدی کشور که عموما بدون توجه به کفایت منابع آب صورت پذیرفته است مشکلات عدیده ای را در تخصیص آب کافی به نقاط مختلف مصرف ایجاد کرده است و فشار بیشتری بر منابع آب های زیر زمینی در بسیاری از دشت های کشور وارد نموده است. به اعتتقاد کارشناسان مسائل آب، مقابله با مشکلات ناشی از افت کمی و کیفی منابع آب، بدون طرح ریزی و اجرای برنامه های عملی و کاهش مصرف، تصفیه فاضلاب و استفاده مجدد از آن را امکان پذیر نخواهد بود.