X

ماشین آلات لبنیاتی

08

کارخانه تولید انواع محصولات و فراورده های لبنی پاستوریزه (خط تولید لبنیات پاستوریزه)  شبکه ای منسجم از مجموعه ماشین آلات و امکانات فنی مرتبط است که بر اساس برنامه تولید فرایند کنترل و دریافت شیرخام و سپس استانداردسازی، پروسس و بسته بندی انواع محصولات را فراهم می نماید. محصول مطلوب فرایند تولید مستلزم کارکرد صحیح امکانات پشتیبانی است که برای تامین صور مختلف انرژی مورد مصرف در جریان کار و کنترل اصطحلاک و کارائی سیستم نقش اساسی دارد. بنابراین طراحی کارخانه لبینات پاستوریزه بصورت یکپارچه ، منطبق و توسعه پذیر با ملاحظه تمام جوانب فنی در بحث زیرساخت ها، شرط اساسی در دستیابی به اهداف بهینه طرح می باشد. نسل جدید خط تولید لبنیات پاستوریزه به گونه ای مهندسی شده است که با حفظ تمام موازین و استانداردهای فنی، بهداشتی و ایمنی، راندمان و کارائی مطلوب را داشته و کیفیت محصول نهایی را تضمین می نماید.از جمله دستاوردهای مهندسی جدید ارتقاء سطح اتوماسیون، کنترل و بهبود فرایند سیستماتیک است که در نتیجه کاهش خطای اپراتوری،کاهش منابع و مصارف انرژی، تسریع روند تولید و سایر پارامترهای موثر در بهره وری و کارائی کارخانه را فراهم نموده است. همچنین در حوزه کنترل پساب صنعتی و کاهش آثار سوء زیست محیطی پیشرفت های موثری حاصل شده است.شرکت تولیدی صنعتی صنعت استیل سبلان بر پایه دانش روز و با استفاده از پیشرفته ترین نرم افزارهای مهندسی نسبت به طراحی خط تولید لبنیات پاستوریزه با ملاحظه تمام جوانب حرفه ای، فنی و اقتصادی و بر اساس شرایط و ویژگی های ممکن در راستای پیاده سازی اهداف پروژه (نیاز مشتری) می پردازد.دامنه فعالیت های صنعتی شرکت صنعت استیل سبلان طراحی، ساخت، تامین، تجهیز، نصب و راه اندازی کارخانجات، آموزش و انتقال دانش فنی در زمینه فرایندهای تولید، همچنین همکاری و پشتیبانی در زمینه مدیریت راهبردی پروژه های اجرایی می باشد. طراحی خط تولید لبنیات پاستوریزه در شرکت صنعت استیل سبلان بر مبنای مشخصات محصولات نهایی تولیدی انجام پذیرفته و عملکرد تجهیزات بکار رفته در خط تولید نیز همیشه بر مبنای استانداردهای رسمی بین المللی تعریف می گردد. و در کنار آن ایمنی و بهداشت نیز به عنوان جزئی لاینفکی از خطوط تولید مدرن و پیشرفته شرکت صنعت استیل سبلان تعریف می شود.افتخار ما به عنوان شرکت صنعت استیل سبلان ارتباط مداوم و مستمر با مشتریان بوده ، زیرا به این اصل اعتقاد داریم که رضایت مشتریان تضمین کننده بازار و تجارت ما در عرصه داخلی و بین المللی است.
بیشترین تقاضای مشتریان در زمینه : توسعه ظرفیت تولید، بروز رسانی خطوط تولید یا سرمایه گذاری در فرایند های تولیدی جدید می باشد. شرکت صنعت استیل سبلان به عنوان یکی از پیشگامان فراوری محصولات لبنی بوده و مشتریان را از طریق نمایندگی های محلی حمایت و پشتیبانی می نماید.طراحی های خط تولید لبنیات پاستوریزه در شرکت صنعت استیل سبلان به شدت استانداردهای بهداشتی را رعایت نموده و لذا تمام سطوحی که در تماس با محصول قرار دارند از جنس استنلس استیل یا از متریال های دیگری که مطابق با استانداردهای بین المللی مورد پذیرش می باشند استفاده می نماید. اتصالات مورد استفاده در طراحی خط تولید از قبیل زانوها، لوله ها ، شیرها و غیره بگونه ای تعیین می گردند تا از بروز کاویتاسیون در حین جریان محصول بطور کامل جلوگیری شود. در نهایت کارخانه خط تولید لبنیات به سیستم CIP تجهیز می گردد تا به تولید کنندگان در تولید محصولی بهداشتی با در نظر گرفتن تمام معیارهای مورد نیاز صنایع غذایی را تامین نماید.
عملیات هایی که روی شیر انجام می پذیرند شامل دریافت، خنک سازی، ذخیره سازی، جداسازی، پاستوریزاسیون و غیره بوده و شرکت صنعت استیل سبلان تمام راهکارهای مورد نیاز مشتریان در تامین ماشین آلات را ارائه می دهد که می تواند بصورت خط تولید یکپارچه به هم پیوسته و تمام اتوماتیک و قابل کنترل باشد یا بصورت سیستم های نیمه اتوماتیک و دستی انجام پذیرند. و این شامل تمام محصولات تولید کارخانه لبنیات از قبیل: شیر پاستوریزه، خامه ، تولید ماست، دوغ ، انواع پنیر و بسته بندی محصولات ذکر شده باشد.و در نهایت تمام تلاش این مجموعه در جهت دستیابی مشتریان به محصولی با کیفیت بالا و قابل رقابت در بازارهای داخلی و صادرات بوده و می توان گفت که کیفیت ثابت برای هر کدام از محصولات رافع این نیاز مشتریان می باشد.

محصولات صنعتی و خدمات مهندسی شرکت صنعت استیل سبلاناز گارانتی حسن اجرای مسئولیت برخوردار می باشد.کارخانه های شیر (خط تولید لبنیات) دارای بخش ویژه دریافت شیر خام هستند که شیر خام ارسالی از دامداری را دریافت می کنند . در دریافت شیر خام سه نکته مورد تاکید قرار می گیرد که عبارتند از 1) کیفیت شیر خام  2 ) وزن شیر خام  3) ترکیب (مقدار آب اضافه شده و سایر موارد مورد بررسی قرار می گیرد)

 

 به طور کلی دریافت شیر خام عبارت است از :

1- تعیین کیفیت شیر خام
2- تعیین وزن شیر خام دریافت شده، که وزن شیر دریافت شده به دو روش تعیین می شود الف) روش وزنی  ب) روش حجمی
3-سرد کردن شیر
4-ذخیره سازی شیر خام در سیلو تانک ها

 

همانطور که قبلا اشاره کردیم مقدار شیر به دو روش وزنی و حجمی می تواند اندازه گیری شود. روش وزنی خود شامل دو روش می باشد، 1 -اندازه گیری وزن توسط باسکول با توزین کامیون پر و خالی و تفاضل دو مقدار از هم  2- روش مخزن توزین کننده

در روش حجمی مقدار حجم شیر با استفاده از جریان سنج (flow meter) محاسبه می گردد. در این روش جهت حذف هوا از شیر، و بهبود کیفیت شیر از مخزن هواگیری نیز استفاده می شود. لذا بایستی یونیت دریافت پائین تر از سکو دریافت شیر باشد تا شیر به روش ثقلی وارد یونیت دریافت شود.
پس از دریافت شیر در خط تولید لبنیات جهت کاهش دمای آن به 4 درجه سانتیگراد از پلیت کولر استفاده می گردد. پلیت کولر وسیله ای است که در تبادل حرارتی آب یخ و شیر دمای آن به 4 درجه سانتیگراد می رسد. تانک های ذخیره شیر خام بصورت ایستاده طراحی و ساخته شده که ظرفیت آن از 5000 لیتر تا 100000 لیتر متغیر می باشد. جهت کاهش هزینه ساخت و ساز مخازن کوچکتر در داخل کارخانه و مخازن بزرگتر در خارج از بنای کارخانه قرار می گیرد.
معمولا مخازن نگهداری شیر خام در خط تولید لبنیات بصورت دوجداره ساخته شده و توسط عایق از هم جدا می شوند. جدار داخلی مخازن می تواند از استنلس استیل304 یا 316 باشد ولی جدار بیرونی از جنس استیل 304 است. برای سهولت تخلیه کف مخازن دارای  شیب حدود 6% به سمت خروجی می باشد.

تعداد و اندازه مخازن در خط تولید لبنیات با توجه به عوامل مختلف از جمله مقدار شیر دریافتی در هر روز، تعداد روز کاری در هفته و ساعت کاری در روز و غیره متغیر می باشد.

دی ان ان
برای ورود به پیج ما کلیک کنید