X

چیپس سیب زمینی

چیپس یک واژه انگلیسی است که به یک برش نازک از سیب زمینی که در روغن سرخ و ترد شده گفته میشود. میزان چربی چیپس باید بین 32-44 درصد باشد همچنین درجه استاندارد رطوبت ان 2 درصد است و باید رنگ زرد روشن و بافتی طرد داشته باشد.

 

 

مواد اولیه برای تولید چیپس سیب زمینی :

  1. سیب زمینی : همه گونه های سیب زمینی برای تولید چیپس مناسب نیستند. وزن غدد سیب زمینی باید بیش از 1.07 باشد که برای سرخ کردن سیب زمینی مناسب میباشد.
  2. نمک : نمک مورد استفاده برای تولید چیپس سیب زمینی باید دارای استاندارد های تعیین شده توسط سازمان استاندارد ملی ایران باشد ( ویژگی ها، بسته بندی، روش های آزمون9 به شماره 26
  3. ادویه ها و چاشنی ها : ادویه ها و چاشنی های مورد مصرف در تکه های سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی باید فاقد آلودگی و بر اساس استاندارد های ملی ایران باشد.
  4. روغن : روغن مصرفی باید تمام ویژگی های مذکور در استاندارد ملی ایران را به شماره 4 (ویژگی های روغن های خوراکی گیاهی جهت مصرف در صنایع غذایی ) را داشته باشد.

ماشین آلات خط تولید چیپس سیب زمینی

  1. نوار نقاله
  2. ذخیر ساز اولیه
  3. بالابر شستشو
  4. دستگاه شستشو
  5. نوار بالابر پوست گیری
  6. دستگاه پوست گیر
  7. میز بازبینی چشمی
  8. نوار بالابر اسلایسر
  9. دستگاه نشاسته گیری
  10. سیستم بلانچر به همراه کویل حرارتی و کنترل ولو
  11. دستگاه خنک کن ویبراتوری
  12. دستگاه فر پخت چیپس
  13. کویل حرارتی به همراه پمپ
  14. نوار بازبینی
  15. طعم پاش
  16. نوار نقاله حمل چیپس
  17. کنترل پنل
  18. دستگاه بویلر
  19. دستگاه بسته بندی

شرح برخی از ماشین آلات خط تولید چیپس سیب زمینی :

  • دستگاه شستشوی سیب زمینی : دستگاه شستشوی سیب زمینی فرایند شستشو غده های سیب زمینی را انجام میدهد. هدف از شستشوی سیب زمینی از بین ذرات شن و ماسه چسبیده به آن و کاهش بار میکروبی مواد خام اولیه میباشد.
  • دستگاه پوست کن سیب زمینی به دو شکل پیوسته و نیمه پیوسته موجود است و جهت جدا کردن پوست از گوشت سیب زمینی میباشد. این دستگاه دارای یک مخزن مخصوص میباشد که جداره داخلی آن حالت سمباده ای داشته و سیب زمینی در برخود با آن پوست خود را از دست میدهد.
  • دستگاه اسلایسر سیب زمینی : بعد از اینکه سیب زمینی پوست گیری شد با استفاده از این دستگاه و تیغه های مخصوص آن سیب زمیین اسلایس شده . سپس به دستگاه بلانچر انتقال داده میشود. دستگاه اسلایسر سیب زمینی از استنلس استیل صنایع غذایی ساخته میشود و تیغه های آن با استفاده از با کیفیت ترین مواد اولیه ساخته شده است.
  • بلانچینگ سیب زمینی : سیب زمینی پس از نشاسته گیری وارد دستگاه شده و از طریق شوکرهایی که در داخل دستگاه وجود دارد عملیات بلانچینگ انجام میشود. اگر بعد از این فرایند سیب زمینی بلافاصله وارد فرایند سرخ شدن شوند آنزیم های مطلوب خود ربا از دست نداده و دفورمه نمیشود.
  • دستگاه کانوایر : این دستگاه وظیفه جدا کردن روغن از سیب زمینی را بعد از فرایند سرخ کردن بر عهده دارد.

 

 

دی ان ان
برای ورود به پیج ما کلیک کنید