X
ماشین آلات خط عسل

ماشین آلات خط عسل

12

آشنایی با خط تولید عسل

عسل ماده ی با مزه شیرین است که به وسیله زنبورهای عسل از شهد یا همان ترشحات شیرینی که توسط غدد گل ها تولید می شود درست شده و به وسیله ما مصرف می شود. پیش از اینکه درمورد ماشین آلات خط عسل اطلاعاتی فرا بگیرید، بهتر است اطلاعاتی درمورد خود عسل نیز بدانید:

عسل حاوی 18 تا 21 درصد آب، 75 تا 81 درصد گلوکز، فروکتوز، گرده، موم و نمک های معدنی است و ترکیبات و رنگ آن نیز بستگی به گلی دارد که از طریق آن تولید شده است. انواع گل ها قادر است عسل سفید، قهوه ای متمایل به قرمز، کاهی و تولید کنند. ولی عسلی که از بقیه همیشه بیشتر مورد توجه بوده ، عسل طلایی رنگ است. در زمان ها دور و اجداد ما عسل را بعنوان نماد ثروت و شادی می دانستند و همچنین فیزیک دانان هم بخاطر اینکه ویژگی ضدعفونی کنندگی دارد عسل را پوششی مناسبی برای زخم ها می دانستند خب الان اطلاعاتی راجب به عسل مکسب کردید و نوبت می رسد به اینکه بدانید ماشین آلات خط عسل از کجا آغاز و به کجا ختم می شود. در این متن می خواهیم با ماشین آلات خط عسل آشنا شویم.که خواهید خواند:

  • ماده اولیه برای ماشین آلات خط عسل
  • فرآیند ماشین آلات خط عسل
  • قیمت خماشین آلات خط عسل
  • خرید ماشین آلات خط عسل
  • فروش ماشین آلات خط عسل
ماشین آلات خط عسل

ماده اولیه برای تولید عسل چیست

عسل ماده ی با مزه شیرین است که به وسیله زنبورهای عسل از شهد یا همان ترشحات شیرینی که توسط غدد گل ها تولید می شود درست شده و به وسیله ما مصرف می شود. پیش از اینکه درمورد ماشین آلات خط عسل اطلاعاتی فرا بگیرید، بهتر است اطلاعاتی درمورد خود عسل نیز بدانید:

منبع مورد استفاده در تولید خط عسل، کُلُنی زنبورهای عسل است و یک کُلُنی نرمال، در طول سال حدود 28 تا 46 کیلوگرم عسل می تواند تولید کند. و همچنین زنبورهای داخل کُلُنی‌ها به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند: ۵۰ تا ۷۰ هزار آن کارگر، یک ملکه و ۲ هزار زنبور نر. طول عمر زنبورهای کارگر به مدت ۳ تا ۶ هفته بوده و هر کدام نیز تقریباً اندازه یک قاشق چای‌خوری شهد جمع می‌کنند. ۰٫۴۵۴کیلوگرم عسل، نیازمند ۱٫۸کیلوگرم شهد می‌باشد که برای تولید آن دو ملیون گل لازم است.

کار خط تولید عسل را زنبورهای کارگر شروع کرده و وقتی تقریباً ۲۰روزشان است، کندو را ترک می کنند و برای جمع آوری شهد های گل می روند. زنبورها به گلبرگ‌های گل‌ها نفوذ می کنند و شهد آنها را با زبانشان می ممکند و وارد کیسه‌ی عسل خود می کنند. شهد نیز که در بدن زنبور شروع به حرکت کردن می کنند، آبش گرفته می شود و وارد روده‌های زنبور می شوند. غدد زنبور نیز آنزیم‌هایی ترشح می کنند که باعث غنی‌سازی شهد می شوند.

در طول پروسه ای که گفته شد، گرده ها نیز به پاها و موهای زنبور می چسبند، برخی از گرده‌ها از او جدا شده و روی گل‌های دیگری می‌اُفتند و همین سبب تکثیر گل ها نیز می شود و برخی نیز با شهد مخلوط می‌شوند. هنگامی که کیسه‌ی عسل زنبور کارگر پُر شود، به کندو بازگشته و شهد جمع آوری شده را درون بخش‌های خالی شانه‌ی عسل می‌ریزند. و در ادامه‌ی پروسه ای خط تولید عسل، زنبورهای کارگر دیگر نیز عسل را بلعیده، و آنزیم‌های بیشتری را به آن اضافه می کنند و باعث افزایش رسیدگی عسل می‌شوند. هنگامی که عسل کامل می‌رسد، برای بار آخر درون قسمت‌های شانه‌ی عسل ریخته شده و با لایه‌ی از موم پوشانده می‌شود.

دی ان ان
برای ورود به پیج ما کلیک کنید