X

معرفی بخشی از ماشین آلات و فرآیند های خط تولید روغن

 

انواع دستگاه های پخت و آماده سازی دانه های روغنی

 

1.       دستگاه های پخت عمودی و افقی : فرایند پختن از دو مرحله مشخص تشکیل شده است. یکی پختن مرطوب و دیگری پختن خشک تا رساندن رطوبت دانه روغنی به حدود 3 درصد. در حقیقت این دو مرحله به صورت مستقل انجام میشود. برای اطمینان بیشتر از این که دستگاه پخت به صورت یکنواخت پر شده باشد، میتوان از مخازن نگهداری موقت دانه های روغنی قبل از پخت استفاده کرد.

2.       دستگاه شکل دهنده تحت فشار ( اکسترودر ) : برای استخراج روغن و یا تولید اشکال حجیم شده یا کولت، از دانه های روغنی به کار میروند و با توجه به ویژگی های مختلف دانه های روغنی از اکسترودر های متفاوتی استفاده میشود.

A.      اکستوردر حفره دار : دستگاه اکستوردر حفره دار میتواند دانه های روغنی گلرنگ با 42%  روغن و آفتاب گردان با 42-44 درصد روغن، بادام زمینی با 45 درصد روغن و برخی واریته های کانولا، کلزا و پنبه دانه را روغن گیری کند.

B.      اکسترودر خشک : یکی از کاربرد های اصلی دستگاه اکسترودر، آماده سازی دانه های روغنی برای تحمل فشار پیچ حلزونی است.

C.      شکل دهنده استوانه ای بسته : برای حجیم کردن دانه های غلاتی که از نشاسته بالایی برخوردارند، باید از پخت قوی تری نسبت به دانه های روغنی استفاده کرد. که برای این امر از شکل دهنده های استوانه ای بسته استفاده میکنند. برای ÷خت قوی تر این دانه های نشاسته ای اغلب از رطوبت 27 درصد و درجه حرارت 137.8 درصد استفاده میکنند. زمان ماندگاری دانه های در حجیم کننده حدود 10 تا 30 ثانیه است.

D.      دستگاه های حجیم کننده : برای اماده سازی اولیه دانه های روغنی به کار میرود، حجیم کننده خود نوعی از نواع شکل دهنده تحت فشار است ضمن اعمال درجه حرارت بالا سبب حجیم کردن دانه روغنی میشود.

E.      فشارنده دو محوری یا کامل

F.       فشاردهنده پیشرفته ( Enhanser press ) : یک شکل دهنده تحت فشار است که برای تولید پلت از دانه های روغنی و یا فشردن مقدماتی رسوب به پشت صافی برای تامین محیط ایده آل در استخراج به کمک حلال به کار میرود.

G.      فشارنده حلزونی : یکی از بهترین دستگاه هایی است که به علت داشتن ظرفیت بالا، بازده بالای تولید روغن و به ویژه تناسب آن با روغن های با رنگ روشن مورد توجه خاص قرار دارد.

H.      فشارنده محور مرکزی دو سرعته با خنک کننده آبی

 

روش های استخراج مکانیکی روغن

 

1.       فشردن غیر مداوم

2.       فشارنده های نوع باز

3.       فشارنده های نوع بسته و یا قفسه ای

4.       فشارنده مداوم

                                I.            فشارنده پیچ حلوزنی مداوم

 

استخراج روغن به کمک حلال :

 

در این روش ماده روغن دار از یک طرف وارد دستگاه استخراج به کمک حلال شده و حلال حاوی روغن بالا، به صورت مداوم از طرف دیگر خارج خواهد شد. در سامانه مداوم بالاترین صرفه جویی از نظر مصرف انرِژی، بخار، کارگر و مواد خام روغن دار انجام میشود.

 

حلال های آلی برای استخراج روغن :

 

هگزان به دلیل سهولت تبخیر و به جا نگذاشتن بو و مزه در روغن و کنجاله مورد مطلوبی است.

 

تجهیزات خط تولید روغن های گیاهی :

محصول تولید شده مطابق تکنولوژی های روز دنیا باید بتواند همواره کلیه خصوصیات محصول نهایی ذکر شده در استاندارد های معتبر و با ضوابط اعلام شده بپرا تامین کند.

حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید روغن از میوه گیاهی

  1. مخزن میوه
  2. نوار بالابرنده (ضد اسید ) میوه
  3. دستگاه برگ گیر
  4. دستگاه شستشوی میوه
  5. دستگاه سنگ گیر
  6. بالا برنده میوه شسته شده به آسیاب
  7. آسیاب
  8. دستگاه ورز دهنده
  9. دستگاه مونو پمپ
  10. دستگاه کلد پرس
  11. دستگاه سانتریفیوژ
  12. دستگاه پرکن
  13. دستگاه دربند
  14. دستگاه برچسب زنی و چاپگر
  15. دستگاه شیرینگ یا کارتن گذاری
  16. مخزن حلال
  17. دستگاه پرس روغنکشی
  18. نوار حمل کنجاله
  19. دستگاه تبخیر حلال
  20. دستگاه تقطیر حلال
  21. دستگاه خشک کننده روغن
  22. دستگاه خنک کننده روغن
  23. دستگاه صافی روغن شامل توری و لرد گیری
  24. تانک جمع آوری روغن

حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید روغن از دانه گیاهی

  1. نوار نقاله دانه
  2. نوار بالا برنده ( ضد اسید ) دانه
  3. مخزن دانه
  4. دستگاه بوجاری شامل :
  • الک های جداکننده سنگ و شن و چوب و آهن
  • دستگاه پوست کن
  • دستگاه کرک گیر
  • دستگاه غبار گیر
  1. دستگاه مغز شکن
  2. دستگاه کلد پرس – برای واحد های تولید کننده روغن بکر یا طبیعی –
  3. دستگاه سانتریفیوژ – برای واحد های تولید کننده روغن بکر یا طبیعی –
  4. دستگاه پرکن – برای واحد های تولید کننده روغن بکر یا طبیعی –
  5. دستگاه دربند – برای واحد های تولید کننده روغن بکر یا طبیعی –
  6. دستگاه برچسب زبنی و چاپگر – برای واحد های تولید کننده روغن بکر یا طبیعی –
  7. دستگاه شیرینگ یا کارتن گذاری – برای واحد های تولید کننده روغن بکر یا طبیعی –
  8. دیگ پخت
  9. دستگاه فلس کن
  10. مخزن حلال
  11. دستگاه پرس روغنکشی
  12. نوار حمل کنجاله
  13. دستگاه پیش گرم کن روغن استخراجی با حلال
  14. دستگاه تبخیر کننده حلال
  15. دستگاه تقطیر کننده حلال
  16. دستگاه خشک کننده روغن
  17. دستگاه خنک کننده روغن
  18. دستگاه صافی روغن شامل توری و لرد گیر
  19. تانک جمع آوری روغن

 

 

 

 

 

دی ان ان