X

روش تولید پنیر اولیه

 

  1. ابتدا یک تن شیر پس چرخ را به دمای 50-45 درجه سنتیگراد رسانده و 40 کیلوگرم میکس را با استفاده از تری بلندر به آن اضافه میکنیم که در صورت عدم دسترسی به تری بلندر میتوان از مخازن مناسب دارای همزن استفاده کرد پودر را آرام آرام اضافه کرد تا به خوبی میکس شود.
  2. به مدت 25 ال 30 دقیقه در این دما نگه میداریم – همزن روشن باشد – سپس به وت انتقال میدهیم
  3. سپس 0.05 الی 0.07 درصد کلرید کلسیم را در وت به شیر اضافه میکنیم پس از مخلوط شدن به آن مایه پنیر را میزنیم.
  4. ده دقیقه پس از انتعقاد، لخته را برش داده و بعد از جدا شدن مقداری از آب آب پنیر، لخته را خرد کرده و از وت خارج میکنیم.
  5. سپس لخته ها را با آب داغ شستشو داده تا بافت لخته چداری شود و آب گیری میکنیم
  6. بعد از ان لخته ها را با آب سرد شسته و میگذاریم تا کاملا آب گیری شود.
  7. پس از توزین لخته ها را به سردخانه بالای صفر انتقال میدهیم

 

ویژگی های پنیر اولیه

 

  • PH : 5.4 الی 5.9
  • ظاهر ک سفید گل کلمی
  • فاقد عطر و طعم و بوی نامطلوب

 

برخی از ماشین آلات مورد نیاز برای خط تولید پنیر اولیه :

  1. سیستم دریافت وزنی ( وان تزوین – ترازو – فیلتر ) و فیلتراسیون
  2. پکیج یونیت CIP
  3. مخزن ریکوتا
  4. دستگاه پلیت کولر
  5. مخازن چند جداره
  6. دستگاه پاستوریزاتور
  7. سپراتور
  8. وت پنیر
  9. ترولی پنیر
  10. خمیر گیر
  11. دیگ بخار
  12. آیس بانک
  13. سرد خانه

 

 

 

دی ان ان