صفحه اصلی
تولیدات
صنایع غذایی
طراحی خطوط تولید
ماشین آلات خط عرقیات
ماشین آلات خط عسل
ماشین آلات خط نوشیدنی
ماشین آلات خط روغن
ماشین آلات خط چیپس
ماشین آلات خط تولید کسنروجات
ماشین آلات خط تولید پنیر پیتزا
ماشین آلات خط تولید پنیر اولیه
ماشین آلات خط تولید بستنی
ماشین آلات خط تولید ماست
ماشین آلات خط تولید کره
خط تولید شیر
خط تولید انواع پنیر
ماشین آلات خط آبمیوه
خط تولید شکلات
ماشین آلات لبنیاتی
دستگاه پاستوریزاتور
طراحی ماشین آلات
پلیت کولر
رنده پنیر پیتزا
پاتیل پخت
پرکن
تری بلندر
وت پنیر
پروسس تانک
آیس بانک
دیراتور
مخازن نگهداری
انواع یونیت های صنایع غذایی
یونیت ماست و مربا
صنایع دارویی و بهداشتی
انواع مخزن
مخازن استیل
مخزن سه جداره استیل
مخزن دو جداره استیل
مخزن یک جداره استیل
میکسر
پرکن
انواع پمپ
خدمات ما
نصب و مونتاژ ماشین آلات
راه اندازی و آموزش
خدمات پس از فروش
مشاوره فنی و تخصصی
مقالات و آموزش
طراحی
درباره ما
چرا صنعت استیل سبلان
سوابق اجرایی
درباره صنعت استیل سبلان
کاتالوگ
اخبار
گالری
ارتباط با ما
ثبت نام
|
ورود
X
صفحه اصلی
تولیدات
صنایع غذایی
طراحی خطوط تولید
ماشین آلات خط عرقیات
ماشین آلات خط عسل
ماشین آلات خط نوشیدنی
ماشین آلات خط روغن
ماشین آلات خط چیپس
ماشین آلات خط تولید کسنروجات
ماشین آلات خط تولید پنیر پیتزا
ماشین آلات خط تولید پنیر اولیه
ماشین آلات خط تولید بستنی
ماشین آلات خط تولید ماست
ماشین آلات خط تولید کره
خط تولید شیر
خط تولید انواع پنیر
ماشین آلات خط آبمیوه
خط تولید شکلات
ماشین آلات لبنیاتی
دستگاه پاستوریزاتور
طراحی ماشین آلات
پلیت کولر
رنده پنیر پیتزا
پاتیل پخت
پرکن
تری بلندر
وت پنیر
پروسس تانک
آیس بانک
دیراتور
مخازن نگهداری
انواع یونیت های صنایع غذایی
یونیت ماست و مربا
صنایع دارویی و بهداشتی
انواع مخزن
مخازن استیل
مخزن سه جداره استیل
مخزن دو جداره استیل
مخزن یک جداره استیل
میکسر
پرکن
انواع پمپ
خدمات ما
نصب و مونتاژ ماشین آلات
راه اندازی و آموزش
خدمات پس از فروش
مشاوره فنی و تخصصی
مقالات و آموزش
طراحی
درباره ما
چرا صنعت استیل سبلان
سوابق اجرایی
درباره صنعت استیل سبلان
کاتالوگ
اخبار
گالری
ارتباط با ما
روش تولید پنیر اولیه
ابتدا یک تن شیر پس چرخ را به دمای 50-45 درجه سنتیگراد رسانده و 40 کیلوگرم میکس را با استفاده از تری بلندر به آن اضافه میکنیم که در صورت عدم دسترسی به تری بلندر میتوان از مخازن مناسب دارای همزن استفاده کرد پودر را آرام آرام اضافه کرد تا به خوبی میکس شود.
به مدت 25 ال 30 دقیقه در این دما نگه میداریم – همزن روشن باشد – سپس به وت انتقال میدهیم
سپس 0.05 الی 0.07 درصد کلرید کلسیم را در وت به شیر اضافه میکنیم پس از مخلوط شدن به آن مایه پنیر را میزنیم.
ده دقیقه پس از انتعقاد، لخته را برش داده و بعد از جدا شدن مقداری از آب آب پنیر، لخته را خرد کرده و از وت خارج میکنیم.
سپس لخته ها را با آب داغ شستشو داده تا بافت لخته چداری شود و آب گیری میکنیم
بعد از ان لخته ها را با آب سرد شسته و میگذاریم تا کاملا آب گیری شود.
پس از توزین لخته ها را به سردخانه بالای صفر انتقال میدهیم
ویژگی های پنیر اولیه
PH
: 5.4 الی 5.9
ظاهر ک سفید گل کلمی
فاقد عطر و طعم و بوی نامطلوب
برخی از ماشین آلات مورد نیاز برای خط تولید پنیر اولیه :
سیستم دریافت وزنی ( وان تزوین – ترازو – فیلتر ) و فیلتراسیون
پکیج یونیت
CIP
مخزن ریکوتا
دستگاه پلیت کولر
مخازن چند جداره
دستگاه پاستوریزاتور
سپراتور
وت پنیر
ترولی پنیر
خمیر گیر
دیگ بخار
آیس بانک
سرد خانه
دی ان ان