X

ماشین آلات خط آبمیوه

21
 

طراحی‌ خطوط تولید آبمیوه ارائه شده توسط شرکت صنعت استیل سبلان شما را قادر می‌ سازد تا به تولید بهینه، کیفیت بالای محصول، حداقل میزان ضایعات تولید و کمترین میزان مصرف آب و انرژی دست یابید. متدهای اثبات شده ما ورود شما را به بازارها تسریع نموده، هزینه نهایی تولید را کاسته و کیفیت ثابت و تضمین شده محصولات تان را افزایش می‌دهد.
درخواست شما می تواند طراحی و اجرای یک پروژه ، توسعه خط تولید و یا تبدیل و بروز کردن فرایند تولید باشد. هدف شرکتصنعت استیل سبلان ارائه خدمات کامل و جامع در تمام زمینه ها جهت دستیابی شما به بهینه ترین خط تولید آبمیوه می باشد.
تمام فرایندهای خط تولید آبمیوه، شامل طراحی ایزومتریک – پایپینگ طراحی جزئیات و کنترل پروژه توسط مهندسین مجرب شرکت ثنعت استیل در محل پروژه یا در مرکز واحد فنی بطور کامل انجام می پذیرد. که نتیجه آن فراهم آوردن امکان دسترسی به کلیه اجزاء طرح و محصولات تولیدی هر بخش از خط تولید آبمیوه را فراهم می آورد. تا سیستم فرایند بهینه ای با کیفیت بالا جهت تولید محصول ایده آل را ایجاد نماییم. استفاده از سیستم های مدرن و یکپارچه و به هم پیوسته خط تولید که قابلیت کنترل از مرکز کنترل اصلی را داراست، از جدیدترین ایده های این شرکت در ارائه خط تولید آبمیوه می باشد.

طبق استاندارد نوشیدنی ها ی میوه ای به سه دسته طبقه بندی می شوند :

آبمیوه (juice) : فرآورده ای است که با محتوای آبمیوه صد درصد بدست آمده واز فشردن میوه یا پوره طبیعی میوه و یا رقیق نمودن آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره) با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلوب بدست می آید.در مورد میوه های ترش مانند آلبالو و انار شکر نیز می تواند جزو فرمولاسیون باشد.

نکتار : از مخلوط آبمیوه طبیعی ویا معادل آن کنسانتره یا پوره میوه (پوره در واقع قسمت‌ گوشتی میوه است كه پس از جدا شدن هسته، دم و پوست به صورت له شده در می‌آید) به همراه آب ، شکر و سایر افزودنیهای مجاز(اسید خوراکی ،....) بدست می آید. این محصول نسبت به آبمیوه حاوی درصد کمتری از آب میوه بوده و حداقل محتوای آبمیوه در آن بر حسب نوع میوه از 30 تا 50 درصد متغیر می باشد.

نوشیدنی میوه ای بدون گاز  (drink) : این محصول از نظر درصد آبمیوه حاوی حداقل 20% آبمیوه بوده یا معادل آن کنسانتره و آب می باشد و حاوی سایر مواداز قبیل شکر ، اسید خوراکی ، طعم دهنده و رنگ طبیعی خوراکی است.

صرفا استفاده ازشیرین کننده های طبیعی در این محصولات مجاز می باشد که شامل ساکارز (شکر )،گلوکز ، فروکتوز ، شربت اینورت و شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

 

تعریف اصطلاحات 

آب میوه طبیعی

فرآورده ای است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر از فشردن میوه های سالم و رسیده بوسیله روش های مکانیکی بدست آمده و مستقیما جهت نوشیدن مصرف میگردند

 

آب میوه کنسانتره

فرآورده ای است که از رقیق شدن آبمیوه تلغیظ شده کنسانتره با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلبو طبق استاندارد و به همراه سایر افزودنی های مجاز بدست آمده و فرآیند حرارتی را طی میکند.

 

نکتار

فراورده ای است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر از اختلاط قسمت های قابل خوراک میوه رسیده و سالم، یا کنسانتره آب میوه، آب و شکر و سایر افزودنی های مجاز تهیه شده و به روش های فیزیک پاستوریزاسیون نگهداریو مستقیما به مصرف میرسد.

 

نوشابه میوه ای بدون گاز

فراورده ای است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر که از اختلاط آب میوه یا تلغیظ شده آن و پالپ میوه به صورت ساده یا مرکب همراه با شیرین کننده یا بدون شیرین کننده، آب و افزودنی های مجاز بدست آمده و فرآیند حرارتی را طی میکند.


آب میوه تلغیظ شده ( کنسانتره )

فرآورده ای است که از تلغیظ آب میوه تخمیر ندشه به روش های مکانیکی بدست آمده و با روش های فیزیکی نگهداری و بسته بندی میگردد

 

شربت

مخلوط شکر و آب و ماده اصلی شربت که بر حسب نوع شربت میتواند کنسانتره میوه، آب میوه، سرکه، عرقیات یا عصاره گیاهی باشد و میبایست به غلظت نهایی تعیین شده در استاندارد مربوطه برسد

 

پوره

فرآورده ای است که از خورد کردن بافت اصلی قابل خوراک ( میان بر ) میوه سالم تهیه شده و از صافی های نهایی با قطر سوراخ حداکثر 841/0 عبور کرده و پوست، هسته و بافت درشت آن جدا شده باشد.

 

ليست ماشين آلات خطوط کامل تولید آبمیوه و شربت

1- سیستم تخلیه کنسانتره

2- توربو میکسر

3- تانک انحلال شکر

4- بالابر شکر

5- تانک ایجینگ میکس

6-دستگاه پاستوریزاتور

7- دستگاه هموژنایزر

8- دی اریاتور

9- تانک ذخیره آبمیوه           

10- تونل پاستوریزاتور آبمیوه

11- دستگاه بسته بندی آبمیوه در ظروف PET (تری بلوک، لیبل زن، شیرینک پک)

12- دستگاه بسته بندی آبمیوه و شربت در ظروف شیشه (پالاتایزر، تری بلوک، لیبل زن، شیرینک پک)

 

 
دی ان ان